Products

Hubungi Kita

Tampilan

+ 86-13968951980

800 sqm Anak Indoor mlumpat zona supplier
800 sqm Anak Indoor mlumpat zona supplier
800 sqm Anak Indoor mlumpat zona supplier
800 sqm Anak Indoor mlumpat zona supplier
Product Description



Persyaratan ukuran 

selaras

model

KD-0410-10

Umur

Anak, remaja lan wong diwasa

Aplikasi LokasiTaman hiburan, taman tema njero ruangan, super mall, gudang, lsp.
Tema & desainODM lan OEM sing disesuaikan, desain kanggo sampeyan kanthi gratis karo tata letak sampeyan

 

 

 Komposisi trampolin

 1): Galvanized pipe:80*80*2mm, 80*50*2.5mm, 40*40*1.5mm

 2): Soft pad: Kayu + 70mm EPE + PVC/PU

 3): Spring: dawa 18cm, 26cm

 4): Busa: spons ukuran 15*15*15

 5): Trampolin amben: 1800*1800mm lan 2130*4260mm

 Sarat Pembayaran

 50% simpenan sadurunge produksi, imbangan 50% sadurunge shippment, T/T, L/C, Western Union, kertu kredit 

 tanggal delivery

 10-15 dina sawise pesenan dikonfirmasi lan simpenan dhuwit mudhun.

Shipping 


1*20'GP = 140 Meter Persegi (sekitar)

1 * 40'HQ = 340 Meter Persegi (sekitar)

instalasi 

Nyedhiyani instruksi instalasi tartamtu utawa sumber tim instalasi profesional 

Warranty 

Konstruksi pipa galvanis: 5 taun 

Springs: 1 taun (sampeyan kudu mriksa saben sasi)

Tikar trampolin lan bantalan alus: 2 taun


obyek materi:


Pambuka produk:

Saiki, taman trampolin uga misuwur banget ing saindenging jagad. Taman komersial iki ana ing njero ruangan, lan duwe trampolin tembok-tembok kanggo nyegah wong-wong sing tiba saka trampolin menyang permukaan sing atos. Tembok berlapis utawa spring nglindhungi wong saka ciloko impact. peralatan trampolin kita biasane duwe safety gedhe lan kandel mburi-deck karo bantalan umpluk ing saben mburi, lan kita bakal suggest spotters diselehake ing jejere trampolin kanggo nyoba kanggo break tiba saka wong.  


Peta Proyek:


informasi produk:

Sajarah trampolin bisa ditlusuri bali menyang tengah abad ka-19 Amérika Lor Comanche India, trampolin iku sawijining atlit saka mbalek trampolin ing kinerja olahraga akrobat, iku belongs kanggo senam a. Ing taun anyar, trampolin anak ing industri peralatan hiburan ing munggah, produk entuk manfaat kanggo kesehatan sakabèhé anak kang. Setel mlumpat, mlumpat, bom lan proyek liyane kanthi swarga anak sing komprehensif.


Product fitur:

Trampolin bisa ngleksanani anggota awak anak, nambah kekuatan otot. Ningkatake fungsi cardiopulmonary anak, supaya sirkulasi getih, nambah metabolisme, pangembangan miokardium, kontraksi tambah. Ningkatake pangembangan sistem saraf, nyegah penyakit.


aplikasi:

Pusat olah raga, taman hiburan, mall, pertandhingan, pusat dolanan, taman trampolin, sekolah dasar, resort, hotel, rumah sakit, distrik bisnis sing lengkap, toko mandiri, area pemukiman ing saubengé, alun-alun gedhe utawa taman, papan istirahat pinggiran kutha.


Proses produksi:





Inquiry
*Products:
*Jeneng kontak:
*email:
*Tel:
*Company:
*Pesen: