Products

Hubungi Kita

Tampilan

+ 86-13968951980

Taman dolanan bocah-bocah profesional ing njero ruangan desain anyar taman trampolin khusus taman trampolin mumbul komersial kanthi tembok panjat
Taman dolanan bocah-bocah profesional ing njero ruangan desain anyar taman trampolin khusus taman trampolin mumbul komersial kanthi tembok panjat
Taman dolanan bocah-bocah profesional ing njero ruangan desain anyar taman trampolin khusus taman trampolin mumbul komersial kanthi tembok panjat
Taman dolanan bocah-bocah profesional ing njero ruangan desain anyar taman trampolin khusus taman trampolin mumbul komersial kanthi tembok panjat
Product Description


Sajarah trampolin bisa ditlusuri bali menyang tengah abad ka-19 Amérika Lor Comanche India, trampolin iku sawijining atlit saka mbalek trampolin ing kinerja olahraga akrobat, iku belongs kanggo senam a. Ing taun anyar, trampolin anak ing industri peralatan hiburan ing munggah, produk entuk manfaat kanggo kesehatan sakabèhé anak kang. Setel mlumpat, mlumpat, bom lan proyek liyane kanthi swarga anak sing komprehensif.

Trampolin Park iku apik tenan taman permainan njero ruangan kanggo wong diwasa lan bocah-bocah, kanthi atusan trampolin sing gegandhengan saka lantai menyang tembok. Ora Matter yen sampeyan durung tau mlumpat ing trampolin sadurunge, sampeyan kudu nyoba taman trampolin lan nemu sensai defying gravitasi. Teka karo kanca-kanca utawa kulawarga lan nikmati sensasi penerbangan ing taman trampolin njero ruangan.

Minangka industri thukul, uga berkembang teknologi lan peralatan saka trampolin. Sawetara taman trampolin fokus ing layanan standar, nalika sawetara nyoba ngembangake atraksi alternatif anyar. Sawetara ngembangake kalebu kursus Ninja Warrior, kursus tali, lompat interaktif, geser donat, tembok laba-laba, garis zip lan liya-liyane. Iki ndadekake taman trampolin luwih tantangan lan menarik.Taman trampolin sing mentas nduweni aktivitas sing luwih akeh, narik kawigaten populasi sing luwih akeh.

 

Persyaratan ukuran 

Ukuran apa wae bisa disesuaikan, syarat dhuwur (situs)> 3.5m, 5m luwih apik.

model

KD3-2020A

Umur

Anak, remaja lan wong diwasa.

Aplikasi LokasiTaman hiburan, taman tema njero ruangan, super mall, gudang, lsp.
Tema & desainODM lan OEM sing disesuaikan, desain kanggo sampeyan kanthi gratis karo tata letak sampeyan

 

 

 Komposisi trampolin

 1): Galvanized pipe:80*80*2mm, 80*50*2.5mm, 40*40*1.5mm

 2): Soft pad: Kayu + 70mm EPE + PVC/PU

 3): Spring: dawa 18cm, 26cm

 4): Busa: spons ukuran 15*15*15

 5): Trampolin amben: 1800*1800mm lan 2130*4260mm

 Sarat Pembayaran

 50% simpenan sadurunge produksi, imbangan 50% sadurunge shippment, T/T, L/C, Western Union, kertu kredit 

 tanggal delivery

 10-15 dina sawise pesenan dikonfirmasi lan simpenan dhuwit mudhun.

Shipping 


1*20'GP = 140 Meter Persegi (sekitar)

1 * 40'HQ = 340 Meter Persegi (sekitar)

instalasi 

Nyedhiyani instruksi instalasi tartamtu utawa sumber tim instalasi profesional 

fiturNgleksanani ngebor anak, climbing, jumping, kemampuan mlaku

Warranty 

Konstruksi pipa galvanis: 5 taun 

Springs: 1 taun (sampeyan kudu mriksa saben sasi)

Tikar trampolin lan bantalan alus: 2 taun

aplikasi:Pusat olah raga, taman hiburan, mall, pertandhingan, pusat dolanan, taman trampolin, sekolah dasar, resort, hotel, rumah sakit, distrik bisnis sing lengkap, toko mandiri, area pemukiman ing saubengé, alun-alun gedhe utawa taman, papan istirahat pinggiran kutha.


Product fitur:

Trampolin bisa ngleksanani anggota awak anak, nambah kekuatan otot. Ningkatake fungsi cardiopulmonary anak, supaya sirkulasi getih, nambah metabolisme, pangembangan miokardium, kontraksi tambah. Ningkatake pangembangan sistem saraf, nyegah penyakit.


Proses produksi:


Penjelasan keuntungan manufaktur: 

Pipa wesi 1.Coated: pipa wesi Xingjian bakal nggunakake peralatan uyuh wêdakakêna elektrostatik kanggo nyemprotake lapisan bubuk ing permukaan pipa. Ing tumindak listrik statis, wêdakakêna bakal seragam adsorbed ing lumahing karya-Piece kanggo mbentuk lapisan wêdakakêna; lapisan wêdakakêna dipanggang ing suhu dhuwur, dadi lapisan pungkasan kanthi efek sing beda-beda, supaya bisa katon apik lan nglindhungi pipa saka goresan lan karat.



2.Packaging: Xingjian mbayar manungsa waé kanggo packaging produk. Kemasan tabung lan dolanan alus yaiku katun ireng, tas gelembung, lan film plastik, sing beda karo pemasok liyane sing ora ngemas tabung.

3.Standar safety: Xingjian dolanan dolanan miturut ASTM F381-2016, ASTM F1487-17: cl.6 Requirements Performance; cl.7 Requirements kanggo Akses / Egress; cl.12 Integritas Struktural, EN 71-14:2018 lan ISO9001. Ana spesialis ing tes standar, ngatur miturut syarat apa wae.


Aturan Keamanan:

1. Kabeh sing mlebu kudu duwe waiver mlebu.

2. Kabeh peserta ing 18 kudu waiver mlebu dening tiyang sepah utawa wali legal.

3.. Peserta kudu nggunakake kabeh peralatan kanthi aman lan tanggung jawab.

4.Akses kanggo peralatan diwatesi kanggo wong-wong sing ora ketemu umur minimal / certified                                                          

5.Bocah ing sangisore 7 taun aja nganti ditinggal.

6. Pancen ora mumbul pindho.

Kaos kaki 7.Gripper utawa telanjang kaki mung ing trampolin.

8. Kanthong kudu rampung kosong lan jumper kudu mbusak perhiasan gedhe utawa longgar, sabuk studded lan, yen bisa, kaca tingal lan asisten pangrungon.

9. Ora mlaku utawa balapan.

10. Aja lungguh, gulat utawa lying ing kloso.

11. Ora climbing tembok trampolin.

12. Nyegah tabrakan karo jumper liyane kanthi nggatekake lingkungan ing kabeh wektu.

13. Ora permen karet, pangan utawa ngombe diijini ing arena trampolin.


Kauntungan Produk:

1.Fluoresensi webbing: panyerepan saka tradhisional Fluoresensi webbing kanggo 100% sampurna cahya efek bener mung 5%, nalika tingkat pemanfaatan jinis anyar iki Fluoresensi webbing mung 5% saka efek cahya bisa tekan 200%, mangkono nambah sakabèhé. atmosfer lan efek saka ajang, saéngga The trampolin dadi alus lan highlights tema!

Fluoresensi minangka fenomena luminescence foto. Nalika zat ing suhu kamar disinari karo cahya kedadean saka dawa gelombang tartamtu (biasane ultraviolet utawa sinar-X), iku nyerep energi cahya lan lumebu ing kahanan bungah, lan langsung de-excites lan emits cahya metu (biasane dawa gelombang luwih saka sing saka cahya kedadean, sing ana ing pita cahya Katon); lan yen cahya kedadeyan mandheg, fenomena luminescence langsung ilang. Cahya metu kanthi sifat iki diarani fluoresensi. Umumé, fluoresensi utawa phosphorescence dibedakake karo wektu luminescence sing terus-terusan, wektu luminescence terus-terusan luwih cendhek tinimbang 10-8 detik diarani fluoresensi, lan wektu luminescence terus-terusan luwih saka 10-8 detik diarani phosphorescence. Ing urip saben dina, wong biasane nyebut kabeh jinis cahya lemah minangka fluoresensi ing pangertèn sing wiyar.

Beda karo pita reflektif lan anyaman fosfor sing akeh digunakake, pita neon digawe saka teknologi paten eksklusif kita bisa digunakake terus-terusan sajrone limang taun, sing beda karo kaset reflektif sing digunakake ing trampolin manufaktur liyane. Efek luwih apik, sampeyan bisa ngrujuk menyang foto kasus nyata lan video langsung


2. PVC Fluoresensi: bebas saka Cd/AZO/FCKW/PCP/PCB/PCT/ formaldehida lan zat-zat bebaya kesehatan kaya sing diwènèhaké déning undang-undang— kekiatan dawa – tahan cahya sinar UV >6 —tahan kringet — tahan urin — tahan saliva — anti banyu — tahan banyu asin - tahan luh - ora iritasi - (neon: ora nyukupi kanggo meja pijet, cepet cepet: 4, ora cukup kanggo panggunaan njaba, ora tahan UV)


3.Double Layer trampolin amben: ing pindho lapisan lumahing trampolin bisa pangayoman pindho kanggo nyegah lumahing trampolin saka ngrusak sikil pangguna lan nyedhiyani lapisan tambahan saka pangayoman lan panyegahan resiko kanggo operator saka taman trampolin.


4.Spring: produsen sing ditunjuk kanthi profesional, perusahaan sing disertifikasi nasional lan pihak katelu, jaminan kualitas, gloss apik ing cahya alami, bahan nggilap

kualitas, nyuda panyerepan saka sinar ultraviolet, ngiyataken kemampuan saka sinar anti-ultraviolet, lan luwih nambah urip layanan.

Spring: Digawe saka kabel piano, dawa tensile anti-deformasi 5 kaping saka baja mangan, lan urip layanan wis dites kanggo 500,000 kaping tanpa deformasi.



Peta proyek:


Description 

ukuran 

Gambar Referensi 

Spesifikasi Bahan

kapasitas 
Area Langsung Gratis

255SQM

PP Trampolin bed

EPE + PVC soft pad

Pipa galvanis


45
Area Trampolin Profesional

488CM * 610CM

PP Trampolin bed

EPE + PVC soft pad

Pipa galvanis


4
Climbing Wall

1037cm * 488cm

EPE + PVC soft pad

Pipa galvanis


4
Area Kolam Spons

976cm * 488cm

Gabus

4
Area Air Bag

610cm * 366cm

spons kayu PVC

2
Area Kursus Ninja854cm * 488cm

Pipa galvanis

Kayu + EPE + PVC soft pad

aksesoris wesi

4
Area geser Donut1037cm

plastik3
Area Kursus Tali2200cm * 500cm

Pipa galvanis

wooden

Tali regangan rendah

10




Link Video Kasus:https://www.youtube.com/watch?v=9bnPgxTkIBs



Certification:



Inquiry
*Products:
*Jeneng kontak:
*email:
*Tel:
*Company:
*Pesen: