Products

Hubungi Kita

Tampilan

+ 86-13968951980

jacks indoor playground inflatable bounce house panggonan nang trampolin Panggonan bayi njero ruangan dolanan area
jacks indoor playground inflatable bounce house panggonan nang trampolin Panggonan bayi njero ruangan dolanan area
Product Description


jeneng

2022 Plastik Playground Material Ukuran Customized bocah-bocah dolanan njero ruangan for Sale      

model

KD2-2229F-1

 Ukuran (L * W * H)

375 Sqm

 

 

 Bahan

Bagian plastik: LLDPE diimpor saka Korea, tahan suhu dhuwur,.

 

bagean wesi: Galvanized Steel Diameter: 48mm; ,Ketebalan pipa: 2.2 mm sesuai dengan National

 standar GB / T3091-2001, karo 0.45 mm PVC umpluk ditutupi


 Bagian sing alus: paling njero—kayu; tengah-karang; paling dhuwur - PVC

 Mat: EVA, ukuran lan werna sing beda kanggo pilihan sampeyan

 instalasi

 instruksi CAD profesional utawa ngatur staf profesional masang

 wektu kiriman

 7-12 dina sawise konformasi pesenan lan simpenan

 Werna:

customizable

fitur:

Desain multifungsi, kualitas dhuwur, lan marem

Standar Safety:

EN1176, ASTM, CE

Klompok umur:

3-12 taun

kapasitas

100-120 bocah

Sawise Layanan

taun 1


Tuladha gambar desain:


Description:

Indoor Playground, uga dikenal minangka Children Playground. Liwat kombinasi ilmu kanggo mbentuk pesawat saka hiburan, olahraga, teka-teki, fitness lan fungsi liyane minangka salah siji saka generasi anyar aktivitas Anak Fitness pusat. Bisa diarani minangka swarga anak sing anyar, lengkap lan kuwat, yaiku kanggo bocah-bocah sing seneng ngebor, menek, geser, muter, goyang, ngayun, mlumpat, goyang lan desain alami liyane. teka-teki lan ditondoi dening randomness, ora daya, interaksi lan safety. Ora diwatesi dening papan (mung njero ruangan) utawa situs sing ora teratur. Bisa diinstal, manajemen prasaja, ora ana peralatan daya lan pangopènan sing gampang.

Wiwit 1984, Soft Play wis ngrancang pengalaman dolanan interaktif kanggo dadi daya tarik utama - utawa tambahan pelengkap - kanggo pusat hiburan kulawarga ing endi wae. We offer macem-macem opsi play kanggo pusat hiburan kulawarga, kalebu:

Kursus Tantangan Interaktif: Kursus tantangan adhedhasar rintangan interaktif Soft Play target bocah-bocah sing luwih tuwa lan wong diwasa sing pengin nyenengake!

Papan Dolanan Bertema: Tim desainer ahli mbantu sampeyan nggawe papan dolanan FEC kanthi tema apa wae. 

Sistem Play Toddler: Soft Play nawakake peralatan dolanan eksklusif kanggo bocah cilik supaya bisa tuwuh lan njelajah kanthi cepet. 

Pengalaman Petualangan: Kursus Petualangan Non-Belayed utawa Kursus Petualangan High Rope Belayed menyang area dolanan sampeyan dhewe.

Unsur: Kanthi Nyenengake lan energi menyang papan apa wae sing gedhe utawa cilik karo area dolanan busa sing diukir Elemen.

Playground Indoor Jelajahi macem-macem opsi play sing bisa dituku minangka render, Kabeh bisa lan desain tansah miturut panjaluk. Kita mung miwiti produksi sawise disetujoni utawa bisa digunakake minangka pandhuan kanggo ngrancang dolanan dhewe. Pilihan play dirancang kanggo menehi idea saka jembaré lan ambane saka baris produk, lan kanggo ngawula minangka panuntun nalika sampeyan siyap kanggo nggawe tuku dolanan dhewe.


Rincian taman dolanan njero ruangan:


waé:

1. Priksa barang saben esuk lan wengi.

2. Priksa manawa ora ngawut-awut mati. Ora ana tutup sekrup, nyebabake sekrup katon.

3.Electric peralatan mlaku swara karo utawa tanpa abnormal, apa kabel kapapar.

Peralatan 4.Electric ing bagean transmisi, bagean mecah kudu nyelehake lenga mechanical saben sasi.

5. Karusakan ing dolanan kudu langsung mandheg nggunakake, ndandani utawa ngganti.

6.Tali, kunci, papan, sabuk lan bagean sambungan liyane kanthi utawa tanpa istiméwa.

7. Yen sampeyan nemokake kahanan sing ora biasa, hubungi perusahaan kita.


aplikasi:

TK, Daycare, Area Pemukiman, Shopping Mall.Museum Anak

Pusat Dolanan Komersial, Taman Hiburan, Restoran


Proses produksi:


Foto saka installer:


Workshop drawing:



Inquiry
*Products:
*Jeneng kontak:
*email:
*Tel:
*Company:
*Pesen: