Hubungi Kita

Tampilan

+ 86-13968951980

Pusat dolanan njero ruangan bocah-bocah Gaya Anyar Tema Majic Geser Plastik Anak-anak Prasekolah Hiburan hore pusat dolanan dolanan njero ruangan

Pusat dolanan njero ruangan bocah-bocah Gaya Anyar Tema Majic Geser Plastik Anak-anak Prasekolah Hiburan hore pusat dolanan dolanan njero ruangan

Product Description


jeneng

Bocah-bocah Gaya Anyar tengah play njero ruangan Majic theme Plastic Slide Preschool Kids Amusement hooray indoor Playground playground

model

KD-8026

 Ukuran (L * W * H)

selaras

 

 

 Bahan

Bagian plastik: LLDPE diimpor saka Korea, tahan suhu dhuwur,.

 

bagean wesi: Galvanized Steel Diameter: 48mm; ,Ketebalan pipa: 2.2 mm sesuai dengan National

 standar GB / T3091-2001, karo 0.45 mm PVC umpluk ditutupi


 Bagian sing alus: paling njero—kayu; tengah-karang; paling dhuwur - PVC

 Mat: EVA, ukuran lan werna sing beda kanggo pilihan sampeyan

 instalasi

 instruksi CAD profesional utawa ngatur staf profesional masang

 wektu kiriman

 7-12 dina sawise konformasi pesenan lan simpenan

 Werna:

customizable

fitur:

Desain multifungsi, kualitas dhuwur, lan marem

Standar Safety:

EN 1176, ASTM

Klompok umur:

3-12 taun

kapasitas

100-120 bocah

Sawise Layanan

taun 1


Tuladha gambar desain:


Description:

Kita percaya yen Play minangka cara kanggo bocah-bocah nggunakake kreatifitas nalika ngembangake imajinasi, ketangkasan, lan kekuwatan fisik. Mbangun masa depan sing luwih cerah lan nyenengake kanggo bocah-bocah mbesuk, mula kita kudu nggawe papan dolanan sing nyenengake sing bakal nggawe sampeyan ujar WOW.

Indoor Playground fokus ing dolanan fisik, imajinatif, lan interaktif kanggo bocah-bocah sing ningkatake katrampilan sosial, emosional, lan motor. Fasilitas kita resik, aman, nyaman, lan sing paling penting nyenengake kanggo bocah-bocah. Tata letak kegiatan dirancang supaya wong tuwa bisa dolanan karo anak-anake utawa nonton saka papan makan / lungguh ing tengah.

Playground Tema iki tundhuk karo standar safety Eropa EN1176! Papan dolanan tema unik iki ngidini bocah sinau babagan jagad misterius kanthi macem-macem atraksi.

Bocah-bocah umur 1 nganti 15 bakal seneng papan dolanan kita sing bisa mlaku, menek, mlumpat, lan sinau kabeh ing salah sawijining papan dolanan bocah paling gedhe lan paling aman ing Burbank. Wektu dolanan awan minangka suguhan sing sampurna kanggo bocah-bocah nalika panas banget ing njaba nanging bocah sampeyan isih pengin mlumpat lan dolanan! Para wong tuwa lan wali disaranake kanggo sesambungan lan dolanan karo bocah-bocah ing wayah awan ing saindhenging papan dolanan kita. 

Lan kita nawakake macem-macem opsi play kanggo pusat hiburan kulawarga, kalebu:

Kursus Tantangan Interaktif: Kursus tantangan adhedhasar rintangan interaktif Soft Play target bocah-bocah sing luwih tuwa lan wong diwasa sing pengin nyenengake!

Papan Dolanan Bertema: Tim desainer ahli mbantu sampeyan nggawe papan dolanan FEC kanthi tema apa wae. 

Sistem Play Toddler: Soft Play nawakake peralatan dolanan eksklusif kanggo bocah cilik supaya bisa tuwuh lan njelajah kanthi cepet. 

Pengalaman Petualangan: Kursus Petualangan Non-Belayed utawa Kursus Petualangan High Rope Belayed menyang area dolanan sampeyan dhewe.

Unsur: Kanthi Nyenengake lan energi menyang papan apa wae sing gedhe utawa cilik karo area dolanan busa sing diukir Elemen.


Rincian taman dolanan njero ruangan:


waé:

1. Priksa barang saben esuk lan wengi.

2. Priksa manawa ora ngawut-awut mati. Ora ana tutup sekrup, nyebabake sekrup katon.

3.Electric peralatan mlaku swara karo utawa tanpa abnormal, apa kabel kapapar.

Peralatan 4.Electric ing bagean transmisi, bagean mecah kudu nyelehake lenga mechanical saben sasi.

5. Karusakan ing dolanan kudu langsung mandheg nggunakake, ndandani utawa ngganti.

6.Tali, kunci, papan, sabuk lan bagean sambungan liyane kanthi utawa tanpa istiméwa.

7. Yen sampeyan nemokake kahanan sing ora biasa, hubungi perusahaan kita.


aplikasi:

TK, Daycare, Area Pemukiman, Shopping Mall.Museum Anak

Pusat Dolanan Komersial, Taman Hiburan, Restoran


Proses produksi:


Foto saka installer:


Workshop drawing:



Inquiry
*Products:
*Jeneng kontak:
*email:
*Tel:
*Company:
*Pesen: