Hubungi Kita

Tampilan

+ 86-13968951980

New Arrival Anak Soft Play Indoor Playground Set space Indoor Playground Equipment Prices kanggo Kids
New Arrival Anak Soft Play Indoor Playground Set space Indoor Playground Equipment Prices kanggo Kids

New Arrival Anak Soft Play Indoor Playground Set space Indoor Playground Equipment Prices kanggo Kids

Product Description


jeneng

Anak Anyar Rawuh playground alus ing jero ruangan Setel papan peralatan dolanan njero ruangan Prices kanggo Kids

model

KD2-9112

 Ukuran (L * W * H)

selaras

 

 

 Bahan

Bagian plastik: LLDPE diimpor saka Korea, tahan suhu dhuwur,.

 

bagean wesi: Galvanized Steel Diameter: 48mm; ,Ketebalan pipa: 2.2 mm sesuai dengan National

 standar GB / T3091-2001, karo 0.45 mm PVC umpluk ditutupi


 Bagian sing alus: paling njero—kayu; tengah-karang; paling dhuwur - PVC

 Mat: EVA, ukuran lan werna sing beda kanggo pilihan sampeyan

 instalasi

 instruksi CAD profesional utawa ngatur staf profesional masang

 wektu kiriman

 7-12 dina sawise konformasi pesenan lan simpenan

 Werna:

customizable

fitur:

Desain multifungsi, kualitas dhuwur, lan marem

Standar Safety:

EN 1176, ASTM

Klompok umur:

3-12 taun

kapasitas

100-120 bocah

Sawise Layanan

taun 1


Tuladha gambar desain:


Description:

Apa papan dolanan njero ruangan? Taman dolanan njero ruangan, uga dikenal minangka pusat dolanan njero ruangan, yaiku papan dolanan sing ana ing lingkungan interior. Dheweke dirancang khusus kanggo bocah-bocah dolanan lan seneng-seneng. Struktur lan peralatan dolanan sing alus dibungkus nganggo busa alus kanggo nyerep dampak nalika bocah tiba utawa mumbul.

Piranti dolanan kasebut ditutupi lapisan busa sing alus, uga lantai supaya bocah ora lara yen tiba utawa nabrak. Kajaba iku, asring ana blok sing bisa digunakake kanggo mbangun menara sing dhuwur, ana bolongan bal lan macem-macem trampolin. Ing cendhak: iku salah siji swarga play gedhe kanggo bocah-bocah sing kebak bal warni lan bahan alus. We offer macem-macem opsi play kanggo pusat hiburan kulawarga, kalebu:

Kursus Tantangan Interaktif: Kursus tantangan adhedhasar rintangan interaktif Soft Play target bocah-bocah sing luwih tuwa lan wong diwasa sing pengin nyenengake!

Papan Dolanan Bertema: Tim desainer ahli mbantu sampeyan nggawe papan dolanan FEC kanthi tema apa wae. 

Sistem Play Toddler: Soft Play nawakake peralatan dolanan eksklusif kanggo bocah cilik supaya bisa tuwuh lan njelajah kanthi cepet. 

Pengalaman Petualangan: Kursus Petualangan Non-Belayed utawa Kursus Petualangan High Rope Belayed menyang area dolanan sampeyan dhewe.

Playground Indoor Jelajahi macem-macem opsi play sing bisa dituku minangka render, Kabeh bisa lan desain tansah miturut panjaluk. Kita mung miwiti produksi sawise disetujoni utawa bisa digunakake minangka pandhuan kanggo ngrancang dolanan dhewe. Pilihan play dirancang kanggo menehi idea saka jembaré lan ambane saka baris produk, lan kanggo ngawula minangka panuntun nalika sampeyan siyap kanggo nggawe tuku dolanan dhewe.


Rincian taman dolanan njero ruangan:


waé:

1. Priksa barang saben esuk lan wengi.

2. Priksa manawa ora ngawut-awut mati. Ora ana tutup sekrup, nyebabake sekrup katon.

3.Electric peralatan mlaku swara karo utawa tanpa abnormal, apa kabel kapapar.

Peralatan 4.Electric ing bagean transmisi, bagean mecah kudu nyelehake lenga mechanical saben sasi.

5. Karusakan ing dolanan kudu langsung mandheg nggunakake, ndandani utawa ngganti.

6.Tali, kunci, papan, sabuk lan bagean sambungan liyane kanthi utawa tanpa istiméwa.

7. Yen sampeyan nemokake kahanan sing ora biasa, hubungi perusahaan kita.


aplikasi:

TK, Daycare, Area Pemukiman, Shopping Mall.Museum Anak

Pusat Dolanan Komersial, Taman Hiburan, Restoran


Proses produksi:


Foto saka installer:


Workshop drawing:



Inquiry
*Products:
*Jeneng kontak:
*email:
*Tel:
*Company:
*Pesen: