SUKA KAMI?
Babagan awake dhewe

Sapa Kita?

  • Budaya perusahaan
  • Bengkel
  • tim

Wenzhou XingJian Play Toys Co., Ltd. didegaké ing taun 2019, dumunung ing Qiaoxia Town, Yongjia County, sing dikenal minangka "Kutha Toys Pendidikan ing China".

Perusahaan netepi prinsip "Wong lanang kudu terus-terusan dadi kuwat kaya evolusi alam semesta." Tujuan Perusahaan: Kualitas Pertama, Pelanggan Paling Tinggi, Reputasi Utama. Manut semangat ketulusan, semangat, profesionalisme lan layanan online 24 jam kanggo nyedhiyakake pelanggan kanthi produk berkualitas tinggi. Perusahaan nyedhiyakake desain, produksi, instalasi, sawise-sales lan layanan siji-mandeg liyane. XingJian Prasetya kanggo berkembang manca perdagangan-oriented arah sales, We ngedol kualitas produk dhuwur-mburi minangka pathokan, lan nyedhiyani pelanggan karo kualitas layanan apik lan pengalaman minangka sesanti kita.

Anyar Produk

Apa sing kita lakoni?

Sabanjure btn

News Latest

Kita bisa ngrancang lan ngatur kanggo taman kanak-kanak, taman, sekolah, pusat perbelanjaan, taman wong tuwa-anak, pusat komersial, supermarket, lan sapiturute. Kanthi tim desain profesional, tim teknik nyedhiyakake dhukungan teknis kanggo inovasi.

  • Kabar perusahaan
  • Kabar industri

Kategori panas

Tulung budhal
pesen

Powerde Miturut

Hak Cipta© 2022 Wenzhou XingJian Play Toys Co., Ltd. dening injnet - blog | Sitemap | Kebijakan privasi | Sarat lan Ketentuan